Mireserdhet

PER TU NJOHUR ME AKTIVITETIN TONE NE ITALI KLIKO:

 
Ƨfare ju ofrojme:

Energy Plus Albania ju ofron  "Ekspert Sigurie dhe Shendeti ne pune" per te gjitha llojet e Kompanive dhe Institucioneve ne keto fusha:  

  • Siguria dhe Shendeti ne pune e Koordinator i Sigurise ne Kantier; 
  •  Parandalimi dhe Mbrojtja nga zjarri;
  • Suportim dhe Certifikim ISO 9001/14001/BS OHSAS 18001;
  • Mjedisi e Transporti ne ADR-IMDG
  1.  
Ku ndodhemi

Firma ndodhet ne Tirane, Rruga "Urani Pano", Pallati 11 katesh, mbas Veve-center, Hyrja 2 Kati III, n. 5.

Informacione

Per informacione telefononi: tel. +35542243545; cel. +355697690218; +393497369077

consulenza lavoro, consulenza direzione aziendale, consulenze antincendio